torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusruokaa

Tuli aloitettua juhannussyöpöttely jo tänään torstaina ja hullustihan siinä sitten kävi; tuli syötyä aivan liikaa!  Ei noita herkkuja pystynyt vastustamaan. Kun tulin duunista, mies oli jo aloitellut eli lohifileen pala oli suolaantumassa. Laitan savustetun lohen ohjeen myöhemmin, kunhan olen vieressä kirjaamassa, että mitä se ukko touhuaa sen kalan kanssa. Mies siis savusti kalan ja minä tein muut sörsselit eli gubbröran ja vihersalaatin sekä keitin perunat, onneksi saaristolaisleipä tuli tehtyä jo alkuviikolla. Tuo ihana salaattilautanen on eilinen kirpputorilöytö (3 ekee). Löysin muuten superhienon 70-luvulta olevan keittokirjankin, mutta siitä joskus myöhemmin lisää, kun alan kokkailemaan niitä herkkuja.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti