sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Rieskahampurilainen

Valvottiin eilen myöhään ja isäntä sanoi, että huikoo ihan kamalasti. Ei kyllä oikein huvittanut kokkailla siihen aikaan, joten ajattelin oikaista kaikki kurvit suoriksi. Tämä mitä-käteen-sattui-osumaan-pikahampurilainen oli todella herkullisen makuinen. Toimii hyvin, rieska on ihanan pehmeää ja täytteet ihan namia. Kuvassa lautasella, mutta nämä syötiin paperikääreestä, ei vaan ollut kovin kaunis kääre!



1:lle hengelle
friseesalaattia
kurkkusalaattia
1 paistettu muna
1 siivu juustoa
2 siivua kevytmeetvurstia
sinappia tai ketsuppia

Paista muna. Paahda rieskat paahtimessa. Kokoa vuorotellen lämmintä ja kylmää, eli rieska, salaattia, kurkkusalaattia, paistettu muna, juusto, sinappi tai ketsuppi ja toinen rieska kanneksi. Nauti välittömästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti