torstai 6. kesäkuuta 2013

Tillinmakuinen jugurttidippi

Täma dippi sopii hyvin Välimeren tyyliin grillattujen kalkkunapihvien kastikkeeksi. Hyvä kreikkalaistyylinen dippikastike, jota voi käyttää vaikka minkä kera, keksi itse käyttötarkoitus! Itse voisin esim. annostella tätä pienten kertakäyttömukien pohjalle ja laittaa päälle kasvistikkuja pystyyn. Voiko ihanampaa sormisyötävää tarjota!




4:lle hengelle
loraus oliiviöljyä
1 tl sinappijauhetta
1 rkl juoksevaa hunajaa
vähän puristettua sitruunan mehua
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/2 dl tuoretta tilliä silputtuna
suolaa
mustapippuria myllystä

Sekoita aineet. Anna makujen tekeytyä hetki jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti