tiistai 28. tammikuuta 2014

Fetalla täytetyt minipaprikat

Ostin rasian minipaprikoita, enkä raaskinut niitä söpöläisiä ihan sellaisenaan syödä. Tein niistä simppelin, herkullisen iltapalan. Sitruunaoliiviöljyä kannattaa ostaa pullo kotiin, jos ei sitä vielä kaapissa satu olemaan, se nimittäin sopii salaattiin kuin salaattiin ja kruunasi nämä paprikat. Kaupoissa myydään sitä ainakin Lanfranchi-merkkisenä ja huomasin, että S-kaupoissa näytti olevan Rainbow-merkkistäkin. Lanfranchi on hyvää, Rainbow'n halvemmasta en vielä tiedä, en ole vielä korkannut juuri ostamaani pulloa. Näitä voisi hyvin tarjota illanistujaisissakin, varsinkin jos tarjolla on muitakin meze- tai tapastyylisiä ruokia.






1 rasia minipaprikoita
n. 140 g fetaa palana
mustapippuria myllystä
sitruunaoliiviöljyä

Halkaise paprikat, poista niistä siemenet ja laita ne uuninkestävään astiaan. Murenna feta haarukalla ja laita vaikka pikkulusikkaa apuna käyttäen paprikanpuolikkaille. Ripottele päälle mustapippuria ja valuta lopuksi vähän sitruunaoliiviöljyä kaiken kruunuksi. Paahda paprikoita uunissa 200 asteessa uunin keskiosassa puolisen tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti