lauantai 22. maaliskuuta 2014

Parmessaanileivitetyt kananpojan minuuttipihvit

Syökää kanaa, syökää kanaa! Broileri on siitä kivaa syötävää, ettei siihen kyllästy millään. Kananpojan miedosti suolatut minuuttipihvit on yksi mun suosikeista, meillä syödään niitä aika usein. Tällä kertaa kokeilin niihin leivitystä vaihtelun vuoksi. Ei niitä joka päivä kannata leivittää, menettävät keveytensä, mutta  herkutteluhetkeen aina silloin tällöin suosittelen lämpimästi, maku oli erittäin herkullinen!








1.leivitys:
 vehnäjauhoja
reilusti savupaprikajauhetta
2. leivitys:
kananmunaa kevyesti vatkattuna
3. leivitys
korppujauhoja
parmesaania raastettuna
Paistamiseen:
voita + öljyä

Laita ensimmäiselle laakealle astialle vehnäjauhoja, ripottele joukkoon reilusti savupaprikajauhetta ja sekoita hyvin. Riko toiseen astiaan muna ja vatkaa sen rakenne kevyesti rikki. Laita kolmanteen astiaan korppujauhoja ja raasta joukkoon parmesaania. Kuivaa minuuttipihvien pinta ja kasta pihvit ensin vehnäjauhoseoksessa molemmin puolin, samoin vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauho-parmesaaniseoksessa. Paista pannulla voi-öljyseoksessa molemmin puolin kullan ruskeiksi miedolla lämmöllä. Tarjoa esim. perunamuusin ja vihersalaatin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti