torstai 21. elokuuta 2014

Kirsikkatomaatti-vuohenjuustosalaatti

Tein tämän salaatin kaveriksi gambialaiselle lammaspadalle niistä vähistä aineksista, joita kotona sattui silloin olemaan. Ensin ajattelin etten voi tarjota tomaattisen padan kanssa salaattia tomaateista, mutta tein sen kuitenkin. Onneksi. Tämä yksinkertainen salaatti oli tosi kivan makuista ja täydensi lammaspadan makua juuri oikealla tavalla. Isäntäkin sanoi heti, että todella hyvää salaattia, johon vuohenjuusto antoi juuri oikean maun. Kannattaa pyöräyttää nämä ainekset yhteen ihan minkä tahansa ruoan kaveriksi.





1 iso rasia (kotimaisia) kirsikkatomaatteja
1 prk Pirkka-vuohenjuustokuutioita
tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
Lanfranchi valkosipulioliiviöljyä

Puolita kirsikkatomaatit ja valuta vuohenjuustokuutiot. Suikaloi kourallinen basilikanlehtiä. Yhdistä ainekset ja mausta mustapippurilla ja valkosipulioliiviöljyllä. Anna salaatin maustua hetki kylmässä. Koristele tarjolle vietäessä muutamalla basilkan lehdellä.




2 kommenttia:

  1. Mä tykkään vuohenjuustosta ihan mielettömästi ja syönkin sitä oikeastaan missä vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin, seuraavaksi tarttis löytää joku oikein ihana vuohenjuustomoussen resepti! ♥

      Poista