lauantai 15. kesäkuuta 2013

Appelsiiniporkkanat

Tämä lisäke sopii hyvin intialaisen ruoan kanssa tarjottavaksi, mutta käy se kyllä minkä tahansa ruoan lisäkkeeksi. Helppo ja nopeatekoinen! Sekoita voita ja fariinisokeria koko ajan, ettei pala. Vinkki: inkivääriä on paras säilyttää pakkasesssa, sieltä voi raastaa tai paloitella tarvitsemansa määrän!



2:lle hengelle
2 -3 porkkanaa, koosta riippuen
1 tl voita
1 tl fariinisokeria
hiven inkivääriä raastettuna
1 dl appelsiinin puristettua mehua
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Kuumenna voi ja fariinisokeri kasarissa koko ajan sekoittaen. Lisää kuoritut, siivutetut porkkanat ja    anna kuullottua hetki sekoittaen. Lisää loput aineet ja laita kansi päälle. Anna muhia välillä sekoitellen. Älä anna porkkanoiden kypsyä ihan pehmeiksi, ovat parhaimmillaan, kun niissä on vähän purutuntumaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti