torstai 6. kesäkuuta 2013

Kidneypapulisäke

Violettien papujen ja keltaisen paprikan sekoitus on kaunis väriyhdistelmä ruokapöydässä.



4:lle hengelle
1 pieni sipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä silputtuna
1 keltainen paprika pieneksi kuutioituna
Marinadi:
1 dl oliiviöljyä
1 -1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl kuivattua basilikaa tai 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna
1/2 rkl kuivattua timjamia tai 2 rkl tuoretta timjamia
hiven ruohosipulia silputtuna
ripaus suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
1/2 sitruunan mehu puristettuna

Valuta ja huuhtele pavut ensin. Yhdistä sitten kaikki aineet. Anna maustua muutama tunti tai mielellään yön yli jääkaapissa. Todella hvyää ja terveellistä. Sopii arkeen ja juhlaan, kesällä mainio grillattavien lisuke.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti