sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kreikkalainen perunasalaatti vol 2

Tässä versiossa sitruuna ja tilli antavat ihanan pikantin maun perunasalaatille.




12 kypsää, kuorittua perunaa kuutioina
1 uuden sipulin vihreät varret pilkottuna
kapriksia (n. 30 kpl) pieniksi pilkottuna
Kastike:
1 dl majoneesia
suolaa, mustapippuria
2 rkl sinappia
1 valkosipulin kynsi murskattuna
1 rkl hunajaa
1 sitruunan raastettu kuori
1/2 sitruunan mehu
2 rkl (runsas) tillisilppua

Sekoita kastike kulhossa. Lisää loput aineet ja sekoita huolellisesti. Tarkasta suola ja lisää tarvittaessa. Anna tekeytyä kylmässä vähintään 2 tuntia, voi olla seuraavaankin päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti