perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vesimeloni-paprikasalsa

Tässä tämän blogin ensimmäinen muttei viimeinen salsa. Vesimelonista tehtyä salsaa ei kannata pitää kauan jääkaapissa eikä sitä kannata tehdä enempää kuin kerralla syödään, koska se vetistyy helposti. Älä kuitenkaan jätä tekemättä, muuten jäät paljosta paitsi! (Tuo kuva näyttää muuten siltä, että siitä vois teettää ens jouluks joulukortteihin postimerkit...)


4 -6:lle hengelle
1/4 vesimelonia
1 punainen paprika
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 ruukku ruohosipulia
1 puristus sitruunan mehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa

Kuori ja kuutioi vesimeloni. Laita kuutiot lävikköön valumaan. Kuutioi paprika kulhoon. Silppua sipuli ja valkosipuli ja lisää joukkoon. Lisää valutetut vesimelonikuutiot. Saksi ruohosipuli joukkoon. Mausta sitruunan mehulla, hunajalla ja suolalla. Sekoita varovasti. Laita pieneksi hetkeksi kylmään ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti