torstai 11. heinäkuuta 2013

Tomaatti-mozzarellasalaatti - insalata caprese (klassikkojen aatelia)

Tänään  syötiin päivälliseksi grillattuja broiskun hunajafileepihvejä  tomaatti-mozzarellasalaatin kanssa. Oi että se salaatti oli hyvää, siihen vaan ei kyllästy koskaan! Bufalamozzarella revitään yleensä, mutta tässä reseptissä se on mielestäni kauniimman näköistä siivutettuna. Laitoin tähän salaattiin sitruunaoliiviöljyä ja tomaatteja oli 3, kun tämä oli pääruokana. Tämä italialainen klassikko sitten sopii Suomen suveen kuin nenä päähän!





2 :lle hengelle
2 tomaattia
bufalamozzarellapalloa
suolaa, mustapippuria myllystä
tuoreita basilikan lehtiä
Lanfranchi sitruuna-oliiviöljyä
tai sitruunan puristettua mehua ja extra virgin oliiviöljyä

Viipaloi tomaatit ja mozzarellat. Asettele ne limittäin tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita päälle basilikan lehtiä koristeeksi ja viimeistele sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti